Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te şi tu la un nou eveniment Literatura Rulează #2

0

Timpul a trecut, iar noi am citit cu drag o nouă carte. Astfel că Literatura Rulează poate continua cu cea de-a doua ediţie. Aşa cum bine ştii, vrem să fii alături de noi la eveniment, astfel că am dat startul înscrierilor pentru a putea să-ţi ocupi un loc în Literat Caffe.

După ce ai avut la dispoziţie trei săptămâni să citeşti un roman foarte interesant, am decis să te testăm, să vedem dacă într-adevăr ai şi citit cartea propusă – “O zi”, de David Nicholls.

Înainte să te las să răspunzi la câteva întrebări, trebuie să te anunţ că avem puse la dispoziţie doar 20 de locuri pentru această ediţie. Aşadar, au prioritate cei care au citit cartea, dar chiar şi aşa, preferăm sinceritatea şi primim şi oameni care nu au apucat să citească, dar îşi doresc foarte mult să participe alături de noi la eveniment. În continuare trebuie să spun că dacă se ocupă cele 20 de locuri din cafenea, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile.

Nu uita, de asemenea, ca dacă vrei să vii împreună cu un prieten, doi, sau ai decis să vii în grup, trebuie să îi rogi pe toţi să se înscrie pe formularul de AICI. Dacă nu se vor înscrie, riscă să ajungă la eveniment şi să nu aibă loc rezervat, astfel încât să stea… în picioare. De aceea, subliniez că este important ca fiecare doritor să se înscrie şi să răspundă la întrebările din formular.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.