Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te si castiga la Bursa de Idei Creative

0

Odata cu implinirea a 8 ani de activitate, agentia de Marketing si comunicare Creative Ideas a lansat prima editie a programului „Bursa de Idei Creative”, prin care ofera start-up-urilor si oamenilor cu povesti si idei deosebite posibilitatea sa beneficieze gratuit de o campanie de marketing si comunicare pe o perioada de 6 luni.

bursa_de_idei_creative

Doritorii, indiferent de domeniu (educatie, sanatate, decoratiuni interioare, beauty, fashion, etc), se pot inscrie direct pehttp://creativeideas.ro/bursa-de-idei-creative/ in formularul de contact, trimitand un text de 2000-4000 caractere prin care sa demonstreze cat mai convingator si creativ ca business-ul, ideea, pasiunea pe care vor sa le faca cunoscute merita cel mai mult sa fie promovate si sa evolueze. Asadar, lasati pasiunea sa vorbeasca, argumentati, descrieti si puteti face primul pas catre reusita!

Cele mai interesante si inspirate povesti de business vor fi selectate de echipa Creative Ideas si publicate pe site-ulwww.creativeideas.ro (sectiunea Bursa de Idei Creative) si distribuite pe pagina de facebook Creative Ideas.

Lucrarile publicate vor putea fi votate direct pe site-ul Creative Ideas prin butonul de Like.

In urma cumularii voturilor, primele 10 lucrari vor intra in finala.

Din cele 10 lucrari finaliste, juriul Creative Ideas format din membri ai agentiei va alege castigatorul, care va putea putea beneficia de servicii precum: Personal Branding, Comunicare cu presa, Strategie de marketing, Consultanta, etc.

Campania se desfasoara in perioada: 20 noiembrie 2014 – 20 februarie 2015, iar castigatorul va fi anuntat pe 20 februarie 2015 pe site-ul www.creativeideas.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/AgentiaCreativeIdeas.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.