ASER revine cu a VI-a editie a evenimentului Inov’Up în perioada 5-6 Martie 2024

0

ASER revine cu a VI-a editie a evenimentului Inov’Up. In perioada 5-6 Martie, in Bucuresti, ai posibilitatea sa descoperi ce inseamna Inovatia in Antreprenoriat si cum poti pune bazele unei afaceri de succes. 

Start the game and join the world of business: In cadrul evenimentului, speakeri precum Lucian Badila, Armina Popeanu si Alexa Dumitru vor vorbi despre secretele din spatele unui business de succes. Vei afla o multitudine de lucruri noi, de la scalarea unui business si ce trebuie sa ai in vedere pentru strategia de scalare, pana la riscurile pe care le poti intampina in parcursul tau. Astfel, Inov’Up este locul in care iti poti forma si dezvolta cunostintele pentru o viitoare cariera in domeniul antreprenoriatului.

Navigate in the innovation game: In momentul in care vrei sa te lansezi in lumea afacerilor este foarte important sa cunosti povestile din spatele unei afaceri de succes, care sunt provocarile si cum le poti depasi. Inov’Up a sesizat aceasta nevoie, asa ca, in cadrul interviului A Business Story vei avea ocazia sa afli toate acestea. Madalina Luca & Claudiu Margina vor prezenta experienta lor profesionala si vor raspunde la intrebarile voastre.

Te-am făcut curios? Inscrie-te pana pe data de 2 Martie si pregateste-te pentru un eveniment inedit, marca ASER! Ramai la curent urmarind paginile de Facebook si Instagram pentru a vedea ce alte surprize iti sunt pregatite. 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.