Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe o carieră de succes vara aceasta!

0

afis-genpact-final1

Despre job-uri

Genpact dorește să își lărgească echipa de vorbitori de limbi străine, dornici să își construiască o carieră în domeniul economic, al gestionării relațiilor cu clienții sau în domeniul IT.

Pe lângă cunoașterea la nivel avansat a unei limbi străine, exceptând limba engleză, află direct de la reprezentanții companiei ce este de apreciat: “Angajații Genpact sunt persoane motivate în primul rând de învățarea continuă și de dorința de dezvoltare profesională. Candidații ideali sunt persoane care doresc să își construiască o carieră într-o companie multinațională, sunt atrași de un spațiu multicultural și motivați de un mediu dinamic și într-o continuă schimbare.

Despre Open Doors Genpact

Evenimentul se va desfășura în datele de 15 iulie și 22 iulie, în funcție de disponibilitatea ta. În cadrul evenimentului vei interacționa cu reprezentanții companiei, vei experimenta mediul de lucru la Genpact și vei descoperi oportunitățile de carieră potrivite pentru tine. Este o experiență care te va ajuta să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Înscrierea se face accesând: http://buzzcamp.ro/open-doors-genpact-2/

Despre Genpact

A luat naștere ca parte a General Electric și a fost înființat în 1997, în India ca centru de servicii dedicat. Cu timpul, compania s-a dezvoltat nu doar în ceea ce privește numărul de angajați, dar și prin prisma activităților preluate și a complexității acestora. În prezent, Genpact este una dintre cele mai mari companii de outsourcing și soluții pentru tehnologii din lume.

În cadrul Genpact, acoperim activități care țin de zona financiară (de la contabilitatea primară, până la contabilitate generală, raportare și analiză), partea de supply chain (managementul comenzilor, achiziții, achiziții strategice, extinderea listei de furnizori).” (Monica Bristena Moldovean, Europe Commercial Operations)

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.