Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe a doua ediţie Săptămâna Sustenabilităţii EFdeN 21-27 Noiembrie

0

Săptămâna Sustenabilității a avut loc prima dată în 2015, cu ocazia finalizării reconstrucției prototipului EFdeN în București și deschiderea sa ca EFdeN 4C Primul Centru de Cercetare al Condițiilor de Confort din România.

unnamed-1
Anul acesta continuăm cu a doua ediție, în perioada 21-27 Noiembrie, prin care ne propunem să punem bazele tradiției de a ne strange în fiecare an, oamenii din medii diferite, cu provocări diferite, însă cu aceași dorință de a schimba lumea în care trăim, în una mai bună.

De luni până vineri vom identifica probleme şi vom propune soluţii la provocările actuale, discutând cu specialiști din domeniu, reprezentanți ai mediul privat, din administrație și ONG-uri. Dezbaterile vor avea loc la masa EFdeN și vor include subiecte tematice ca: inovaţia în România, cum putem fi sustenabili, Bucureşti ca oraş inteligent, strategia energetică naţională şi cum putem sprijini sistemul educaţional românesc.

În fiecare zi vor avea loc workshop-uri tematice, ocazie cu care punem în practică ceea ce am învățat și învățăm lucruri noi. Vom testa aplicații de realitate augmentată și vom înțelege procesele care stau în spatele acestei tehnologii, vom recicla creativ deșeurile de pe șantier și vom veni cu propuneri multidisciplinare pentru a face eficiente energetic clădiri existente din București.

Dacă ești student și vrei să te implici în schimbare, înscrie-te şi ia parte la workshop-uri!

Sâmbătă, de Ziua EFdeN, vă invităm să ne fiți alături, să descoperiți ce am realizat până în prezent, care sunt obiectivele EFdeN 2017-2018 și să petrecem împreună o zi minunată.

Duminică este Ziua Responsabilității, pe care o dedicăm activităților cu copiii, pentru educarea lor în legătură cu ce înseamnă sustenabilitatea și responsabilitatea.

Mai multe detalii despre programul săptămânii găsiţi în Agenda evenimentului.

unnamed

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.