Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe a doua ediție “Let’s Share & Care!”

0

Dăm cu bucurie startul celei de-a doua ediții a proiectului „Let’s Share & Care!”, prin care susținem copiii din comunități mai puțin dezvoltate, cu o rată mare a abandonului școlar, dar și combaterea risipei prin refolosirea resurselor.

În perioada 19 – 30 iunie, sediul nostru se va umple din nou de cutii cu donații! În ediția anterioară, 42 de companii, 6 unități de învățământ și peste 11 donatori individuali s-au implicat în proiect. Atât de la companii, cât și de la donatori individuali am reușit să strângem 2,6 tone de donații.

Dacă vrei să îți înscrii compania în proiect, scrie-ne la sustin@letsdoitromania.ro sau sună-ne la 0756 511 222. Dacă vrei să donezi lucrurile pe care nu le mai folosești, hai la sediul nostru din str. Paul Greceanu, nr. 26A, sector 2, București.

Let’s Do It!

unnamed

Citește mai mult.

Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.