Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încă un Atelier este un curs de leadership cum nu te-ai aștepta

0

Încă un Atelier este un curs de leadership cum nu te-ai aștepta. Spunem asta pentru că noi folosim de exerciții preluate din antrenamentul actorilor pentru dezvoltarea ta ca lider și a relațiilor tale cu cei din jur. Înscrierea la acest curs vine la pachet cu sesiuni individuale de coaching și sesiuni de lucru în echipă.  Dead-line înscrieri: 9 noiembrie 2017

Detalii despre încă un Atelier: Cost: GRATUIT pentru studenți pe baza copiei după carnetul de student (vizat pe anul în curs) și cartea de identitate

Durata: 6 săptămâni în perioada 9 noiembrie – 20 decembrie 2017
Ritmicitatea atelierului: o dată pe săptămână, 4 ore.
Zile de atelier: sâmbăta în intervalul orar 10:00 – 14:00
Loc: sala Teatrului Studențesc „Podul” a Casei de Cultură a Studenților din București

Cum te poți înscrie?
Trimiți un mail la adresa: mihai.muntenita@ccs.ro, în care specifici:
la subiectul mesajului: încă un Atelier – leadership prin actorie
în corpul mesajului: cum te numești, vârsta pe care o ai, universitatea, anul de studiu, numărul tău de telefon și motivul pentru care ți-ai dori să participi la un astfel de atelier.
Cineva îți va răspunde cât de repede 🙂
Numărul de locuri este de maxim 20 de persoane. Au prioritate la înscriere studenții aflați la început de studii.

Încă un Atelier este un curs de leadership cum nu te-ai aștepta. Spunem asta pentru că noi folosim de exerciții prealute din antrenamentul actorilor pentru dezvoltarea ta ca lider și a relațiilor tale cu cei din jur. Înscrierea la acest curs vine la pachet cu sesiuni individuale de coaching și sesiuni de lucru în echipă.

Ca să înțelegi: vor exista întâlniri la care vei fi singur cu unul dintre trainerii noștri, precum și sesiuni în care vei lucra și socializa cu ceilalți participanți la curs.

Îți propunem asta, pentru că am simțit că este nevoie și de câteva întâlniri cu fiecare participant pentru o mai bună înțelegere a lucrurilor pe care le discutăm la curs. Mai credem că întâlnirile one-on-one ne vor ajuta și pe noi să fim mai aplicați în îndeplinirea nevoilor tale și în maximizarea dezvoltării tale.

Orarul sesiunilor individuale le stabilim când ne vedem, în funcție de timpul de care dispui (nu vrem să lipsești de la cursuri – știm cât sunt de importante pentru tine :)), iar sesiunile individuale vor fi de maxim 90 minute, dimineața :).

Ce vei învăța de la noi?
Cum să iți controlezi emoțiile, în așa fel încât acestea să devină un atu și nu o piedică.
Cum să iei decizii mai bune în diferite contexte.
Cum să te adaptezi mai rapid.
Ce pași să urmezi pentru îndeplinirea obiectivelor tale.
Cum să fii autentic.

Despre ce nu vorbim:
Despre a trișa apelând mici șiretlicuri pentru câștig imediat.
Despre minciună 🙁
Despre folosirea trucurilor pentru a trece mai ușor peste momentele dificile. (ex. să ții ceva în mână ca să scapi de emoții când vorbești)

Cam despre ce lucruri vei auzi la curs:
1. Expunere;
2. Proces de comunicare;
3. Responsabilitate;
4. Interviu;
5. Imaginație;
6. Atenție spre altcineva;
7. Tehnică vocală;
8. Empatie;
9. Recapitulare;

Ne găsești și pe FB/incaunatelier si FB/CCSBuc

Proiect finanțat de Ministerului Tineretului și Sportului prin Casa de Cultură a Studenților din București și Teatrul Studențesc „Podul”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.