Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inca 70 de kilometri de pista pentru biciclisti in Bucuresti!

3

Primaria Capitalei promite inca 70 de kilometri de pista pentru biciclisti pana la sfarsitul anului. Potrivit declaratiilor autoritatilor din Bucuresti pana in prezent sunt peste 400 de kilometri de pista de biciclete in oras.

Exista insa portiuni degradate, piste care trebuie refacute după eliberarea lor de masinile parcate aiurea. Este necesara montarea unor piloni de protectie a pistelor.

In primavara lui 2011 se vor demara lucrarile pentru realizarea a aproximativ 100 de kilometri de banda pentru biciclisti, ca la sfarsitul anului 2011 sa existe un circuit mai mare catre Gradina Zoologica, potrivit administratie.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar

    Ai mari sanse sa ai dreptate… din pacate!
    Noi am contorizat promisiunea. Sa vedem cat se intampla din ea – daca se intampla …

  2. avatar

    Autoritatile au inceput sa se preocupe de acest subiect din ce in ce mai des. Noi ar trebui sa ne bucuram deci, pt ca asta presupune ca intr-adevar numarul biciclistillor creste de la o zi la alta si deja reprezinta un subiect de luat in seama si pt autoritati.

    Noi va incurajam sa mergeti cat mai mult pe bicicleta, nu doar in Ziua Mondiala fara Masini, ci zi de zi, la birou, la plimbare, oricand!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.