Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In Romania la fiecare 5 ore moare un copil cu varsta sub un an. Nu putem lasa ca aceasta situatie sa continue.

0

Campania „Bun venit pe lume!” de la Salvati Copiii

Salvati Copiii desfasoara din 2011 programul de reducere a mortalitatii infantile “Fiecare Copil Conteaza”.

Sprijinim 2.000 de viitoare mamici si mamici din 26 comunitati rurale sarace sa-si imbunatateasca starea de nutritie, informare, sa-si ingrijeasca sarcina si bebelusul, sa aiba un doctor de familie.  Nu a existat nici un caz de mortalitatea infantila in localitatile in care lucram. In afara de asta am dotat doua sectii de nou nascuti si maternitati : Cantacuzino si Adjud. Acum vom dota pe a treia in Piatra Neamt.

Fondurile provin dela GSK, Reckit Benckiser si 2%. Este nevoie de mult mai mult suport pentru mai multe sectii de nou-nascuti+ maternitati: se nasc multi copii prematur, cu probleme. In 2011 si 2012 investim 155.000 de euro. Mai avem nevoie de minim 150.000 euro.

Acum (sambata, 6 octombrie 2012) lansam o campanie de strangere de fonduri pentru a aputea achizitiona incubatoare pentru 15 unitati de profil din tara.

Banii se vor strange prin SMS dar si din donatiile persoanelor fizice. Sambata si duminica avem evenimentul de debut al campaniei in Bucuresti Mall, Plaza Bucuresti si Herastrau. Te rugam sa-ti anunti colegii, prietenii, ca ne vor gasi in aceste locatii sambata si duminica de la ora 11 la 22.00 (in parcul Herastrau pana la 18:00).

In Romania la fiecare 5 ore moare un copil cu varsta sub un an. Nu putem lasa ca aceasta situatie sa continue. Si tu poti salva o viata, iar noi impreuna, mult mai multe!

Te asteptam cu drag.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.