Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În martie, ne pregătim de Soft Skills Academy 3

0

Eşti student la Universitatea Politehnica Bucureşti? Îţi atrag atenţia ofertele de muncă?

Nu eşti sigur că ai un CV-ul suficient de bun, încât să fie selectat? Ai mari emoţii pentru interviu, iar comunicarea nu este tocmai atu-ul tău?

banner media

EESTEC LC Bucharest pregăteşte un eveniment pentru tine!

Cine suntem?

EESTEC LC Bucharest este o organizaţie apolitică, non-guvernamentală şi non-profit, care se adresează şi antrenează prin activităţile sale studenţi din universităţi, institute şi şcoli tehnice cu profil electric.

Activitatea organizaţiei se bazează pe aptitudinile, entuziasmul, deschiderea către nou şi dorinţa de implicare voluntară a membrilor săi, urmărind dezvoltarea profesională şi îmbunătăţirea cunoştinţelor tehnice a acestora . EESTEC Bucureşti îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, plasându-se astfel în mediul cel mai potrivit pentru îndeplinirea scopurilor sale exclusiv academice.

Ce eveniment organizăm?

Ajuns la cea de-a treia ediţie,evenimentul îşi propune facilitarea interacţiunii cu mediul de afaceri printr- o serie de traininguri structurate pe trei module:The Art beyond Words, Conquering your Self-Improvement şi Career Visioning and Planning.

Aici  îţi vom arăta ce înseamnă dezvoltarea personală şi profesională direct din domeniul business! În cadrul Soft Skills Academy  poţi deprinde secretele argumentării propriilor idei şi paşii care te conduc direct către o impresie bună în faţa unui juriu. Te vom ajuta să îţi construieşti o imagine personală pe care să o poţi promova cu mândrie!

Evenimentul va avea loc între 9 şi 13 martie şi se adresează tuturor studenţilor din  Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Aplică până pe 5 martie pe site-ul : www.eestec.ro/ssa

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.