Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Impact Hub Bucharest este în cursa pentru titlul Best Coworking Space în competiția Global Startup Awards

0

Rețeaua Impact Hub are 2 finaliști la Global Startup Awards, cea mai mare competiție independentă a ecosistemului de startup-uri la nivel global. 🚀

Impact Hub Bucharest și Impact Hub Madrid fac parte din câștigătorii regionali la categoria Best Coworking Space, alături de finaliștii din Georgia, Norvegia, Thailanda și Sri Lanka.

Marea finală are loc anul acesta pe 17 Noiembrie și va fi difuzată live aici, însă pentru a fi cu un pas mai aproape de a câștiga trofeul, avem nevoie de ajutorul tău!

Votează-ne la link-ul de aici până pe 21 octombrie! 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 2.500 de membri în 2 locații centrale din București, Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.