Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Huawei și Samusocial au oferit 180 de jachete de iarnă persoanelor fără adăpost

0

București, 22 martie 2021. Huawei România a donat Asociației Samusocial 180 de jachete de iarnă pentru oamenii străzii din București, în luna februarie. Jachetele au ajuns la oamenii fără adăpost din Capitală, care încă nu beneficiază de cazare temporară sau permanentă.

Samusocial (Serviciul de asistență mobilă de urgență) este un dispozitiv de intervenție de urgență care vine în întâmpinarea persoanelor care locuiesc pe străzi și care nu beneficiază de ajutoarele de drept comun. Cele 180 de geci au fost livrate de către echipele mobile de ajutor Samusocial, care străbat orașul timp de 5 nopți și 2 zile pe săptămână pentru a ajuta persoanele vulnerabile aflate pe străzile din București. Din echipa mobilă de noapte fac parte un medic, un asistent social și un șofer care ies în fiecare noapte, de luni până joi, pentru a identifica noi cazuri de persoane adulte fără adăpost și pentru a le oferi asistență medicală de urgență și consiliere psiho-socială.

Echipa Mobilă Samusocial oferă servicii de asistență socială, medicală, psihologică și psihiatrică direct în stradă adulților fără adăpost întâlniți pe teren sau referiți de către cetățeni ai Bucureștiului. Pentru că iarna este cel mai dificil anotimp pentru persoanele fără adăpost, distribuția de haine groase și alte articole necesare supraviețuirii celor care trăiesc pe stradă este o activitate esențială pentru Echipa Mobilă. În acest context, gecile călduroase donate de Huawei România înseamnă foarte mult pentru persoanele care nu au unde să doarmă și să se adăpostească de frig. Mulțumim pe această cale Huawei România”, a precizat Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial România.

Deși în general își concentrează acțiunile sociale către susținerea educației și reducerea decalajului digital, punctual, compania identifică și se implică în susținerea organizațiilor care necesită sprijin imediat.

Împreună cu echipa Samusocial, am reușit să acordăm ajutor persoanelor care locuiesc pe străzile din București, care au avut nevoie de haine groase pentru a trece mai ușor peste iarnă. Știm că au avut un an greu, inclusiv din cauza pandemiei, și că orice sprijin contează. Vom continua să lucrăm cu organizații locale care au nevoie de sprijin, pentru a ajuta persoanele defavorizate”, a declarat Angela Moraru, Corporate PR Manager Huawei România.

Despre Huawei

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Cu soluții integrate pe patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – ne-am angajat să aducem tehnologia digitală fiecărei persoane, case și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creăm o valoare de durată pentru clienții noștri, facem eforturi pentru a oferi posibilități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Investim masiv în cercetarea de bază, concentrându-ne pe descoperiri tehnologice care conduc lumea înainte. Avem 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.google.com/+Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.