Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HomeFestul s-a încheiat, păstrați cultura în casele voastre

0

De curând s-a încheiat cea de-a patra ediție HomeFest, în care am strâns laolaltă artiști din toate domeniile și gazde primitoare. Am stat împreună și am ascultat lecturi, prelegeri și operă, am fost la concerte și la spectacole de teatru, dans sau performance. Vă mulțumim că ne-ați fost alături, că ne-ați adus tot felul de cărți vechi sau noi și sperăm să ne urmăriți în continuare, pentru că tocmai pregătim cea de-a cincea ediție. Până atunci, vă urăm să primiți cât mai multă cultură în spațiile pe care le locuiți!

Semnăm echipa HomeFest

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.