Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Heidi Murkoff, autoarea ”Bibliei Sarcinii”, vine în România!

0

Heidi Murkoff, autoarea cărții What to Expect® When You’re Expecting (La ce să te aștepți când ești însărcinată) vine în România pentru prima oară!

La ce să te aștepți” – cu HEIDI MURKOFF are loc pe 2 noiembrie, între orele 10.00-13.00, la Grand Cinema & More, Sala Epika, București. 

Evenimentul este dedicat tuturor părinților și viitorilor părinți, care vor putea vorbi în direct cu autoarea celei mai vândute cărți despre sarcină din lume despre perioada celor 9 luni, naștere, alăptare și îngrijirea copilului în primii doi ani de viață.

Evenimentul ”La ce să te aștepțicu HEIDI MURKOFF este organizat de Asociația SAMAS, în parteneriat cu editura Lifestyle Publishing, este moderat de Eli Roman (jurnalist tv și mamă) și se bucură de participarea Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru și fondator al Spitalului Virtual pentru Copii.

Heidi Murkoff a conceput ideea pentru cartea ”What to Expect® When You’re Expecting” (”La ce să te aștepți când ești însărcinată”) cu doar câteva ore înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Emma!

Eram o mamă cu o misiune: am vrut ca alți părinți să doarmă nopțile mai bine decât am dormit eu și Erik.” – spune Heidi, a cărei carte a devenit ”Biblia Sarcinii” pentru femeile din întreaga lume.

La ce să te aștepți când ești însărcinată a fost prima carte despre sarcină scrisă de o mamă și se află din 1990 pe lista celor mai vândute titluri, întocmită de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller. Seria What to Expect®” conține astăzi 5 titluri pentru părinți și viitori părinți și două titluri pentru preșcolari, iar comunitatea din jurul platformei online What to Expect® numără peste 11 milioane de mame în întreaga lume. Heidi Murkoff este apreciată de revista TIME ca fiind între primii 100 cei mai influenți oameni din lume!

La ce să te aștepțicu HEIDI MURKOFF promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata nașterilor premature este de 10% din totalul nașterilor, rata mortalității infantile este de 7,3‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, 32% dintre gravide nu merg la control în timpul sarcinii, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform raportului UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.

Biletele la evenimentul ”La ce să te aștepți”cu HEIDI MURKOFF pot fi achiziționate prin BLT.ro: http://bit.ly/3284Kce

Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul social CUTIA Bebelușului, desfășurat de ASOCIAȚIA SAMAS.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.