Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gratuit o carte pentru educatia emotionala a copiilor

0

sursa: aici

Tu participi gratis (sau recomanzi) si noi iti daruim o carte cu povesti in care copiii invata despre emotii.

In plus, vom darui o carte unui copil de la SOS Satele copiilor pentru orice invitat al tau care participa si se inscrie folosind legatura de mai jos.

Renumitul bootcamp „Publish A Book & Grow Rich”, acum si in Bucuresti, eveniment extraordinar din mai multe puncte de vedere:

– Inveti sa scrii o carte in 40 de ore
– Afli cum sa iti cresti business-ul propriu, folosind cartea TA ca instrument de marketing
– Inveti cum sa iti creezi variate surse de venit
– Descoperi cum sa devii mai vizibil, credibil si respectabil
– Te dezvolti personal invatand de la unul dintre cei mai buni oameni de marketing din lume
-Atmosfera este deosebit de motivanta, destinsa si energica!
– Intalnesti la eveniment oameni din domenii profesionale variate, printre care antreprenori
– E GRATUIT!

In plus, pentru fiecare persoana inscrisa, vom dona o carte. Astfel, prin participarea ta, ne ajuti sa publicam o carte deosebita pentru dezvoltarea emotionala a copiilor si sa iti oferim un exemplar.

Cum te inscrii?

Accesand link-ul de inregistrare de la inceputul paginii (bilete disponibile / tickets) sau accesand https://blackcardmarket.isrefer.com/go/bucharest0130/mateidragos/

Poti intra si pe evenimentul de facebook

unnamed

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.