Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Global Village, joi, 9 august, în parcul Alexandru Ioan Cuza

0

Dacă vara asta nu ai reușit să călătorești în afară țării și să-ți faci prieteni care aparțin altor culturi, ei bine acum ai această posibilitate.

Global Village este un târg multicultural și este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de AIESEC București, anul acesta în colaborare cu CEWE, Il Giardino si VPro.

Vino joi, 9 august, în parcul Alexandru Ioan Cuza și umple-ți pașaportul de vize. “Calatorește” pe la fiecare stand internațional, află secrete despre China, Turcia, Mexic, Thailanda, SUA ș.a, iar tinerii voluntari îți vor ștampila pașaportul pe care ți-l vom furniza noi.

La final, dacă ai toate vizele, partenerii noștri de la CEWE te invită în cabina foto unde poți imortaliza momentul.

Acest eveniment îți va schimba viziunea asupra lumii! Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.