Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Global Sharing Day Romania, 2 iunie 2013

0

Pe 2 IUNIE sărbătorim Global Sharing Day, altfel spus, ziua internațională în care oamenii împărtășesc lucruri și experiențe :). Este al doilea an în care această zi este celebrată în peste 160 tari, iar anul acesta România va fi printre ele.

Vă așteptăm alături de noi la un TROC de obiecte de zile mari, muzica jazz live, arte și pictură. Sharing înseamnă multe lucruri, poate fi diferit de la o persoană la alta. Vă invităm să descoperim împreună toate sensurile acestui cuvant!

Bilet de intrare: Un obiect cu care ești dispus să participi la TROC – 0,0 LEI

image

Despre UseTogether

UseTogether.com este o platformă online care oferă comunității sale acces la o gamă largă de resurse fără să fie nevoie să le dețină. Practic, membrii au posibilitatea să împrumute, să schimbe și să doneze (respectiv să primească) obiecte în cadrul comunității. Ei adaugă obiecte pe care sunt dispuși să le folosească în comun și au acces la toate obiectele pe care ceilalți membri le-au pus pe site. Comunitatea se construiește în jurul valorilor de consum colaborativ, încredere și contribuție la comunitate. Motto-ul UseTogether este: „It’s not about owning things, it’s about access to things.”

 

Mai multe detalii aici:

http://www.facebook.com/UseTogether

http://www.usetogether.com

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.