Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gherila urbană „Descoperă Bucureştiul”

0

Fotografie, Bucureşti, mişcare, role, biciclete, verde, „luptă de stradă”:) Dacă oricare din cuvintele de mai sus îţi spune ceva atunci vino la Gherila Urbană (Urbanguerilla.ro) pe site şi vezi despre ce e vorba! Ai şi o misiune de îndeplinit: „Descoperă Bucureştiul!” Te aşteaptă şi ceva premii! Citeşte mai jos despre acest proiect şi pregăteşte-ţi aparatul foto şi bicicleta!:)

bicycle-3a_webDescoperă Bucureştiul
Sambata 20 Iunie 2009, The Ark

Concepte cheie: Descoperirea de comori, competitie de fotografie, spatiu public, ciclism.

Cum?
Descopera Bucuresti ID este o actiune avand ca scop descoperirea unor spatii publice ale Bucurestului si capturarea acestora in imagini. Participantii, organizati in echipe, vor fi ghidati catre comori cu ajutorul unei harti si unui set de indicii. De aceasta data participantii vor fi invitati sa vina cu bicicleta, rolele, skateboardul, trotineta pentru a promova cai alternative in descoperirea orasului. Pentru fiecare dintre aceste indicii vor trebui sa realizeze o captura – o fotografie, care va surprinde nu doar locul ci mai degraba un concept ce vizeaza identitatea acelui loc. Cu ajutorul unui juriu constituit din fotografi profesionisti, un membru al Urban Guerrilla si un alti invitati cu experienta in aria interventiilor urbane, se vor alege si se vor premia cele mai interesante si spontane fotografii. Pentru a intregi atmosfera si a genera interactiunea pe care si-o doreste echipa de organizatori, pe parcursul deliberarilor juriului, li se va oferi participantilor ocazia de a afla detalii interesante despre tehnici de fotografie urbana de la un fotograf profesionist in cadrul unei prezentari organizate de F64 si probabil bere gratis!! Alti invitati la discutie vor fi anuntati/confirmati ulterior.

Unde?
In cladirea Ark, Calea Rahovei, 196°, zona Uranus.

Cand?
20 iunie 2009, incepand cu ora 10.30 si terminandu-se in jurul orelor 3.00-4.00 PM.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.