Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Game Jam: Maraton de dezvoltare de jocuri video pentru cei pasionati de industria de gaming

0

Pe 5 si 6 aprilie, compania Ubisoft organizeaza un maraton de creatie pentru toti cei pasionati de Game Development. Evenimentul se va desfasura la TechHub Bucuresti,  un spatiu consacrat evenimentelor de IT inovative.

GameJam_780x185px

Competitia va dura 27 de ore, timp in care 15 echipe vor concura pentru crearea celui mai bun joc. Criteriile care vor fi luate in considerare sunt: respectarea temei, creativitate, originalitate, functionalitate, sunet, atmosfera creata.

Echipa castigatoare va intra in posesia unui premiu in valoare de 2 000 de EURO.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesara completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat in sectiunea special creata pe www.hipo.ro/gamejam. Cei interesati se pot inscrie fie in echipa, fie individual – urmand a fi alocati in ziua evenimentului, in functie de abilitatile tehnice, in echipe de cate 2-3 membri.  Cele mai bune aplicatii primite vor intra intr-o a doua etapa din procesul de selectie si anume sustinerea online a unui test de logica. In final, cele mai bune 15 echipe, vor participa la eveniment. Termenul limita pana la care cei interesati se pot inscrie este 31 martie.

Competitia Ubisoft Bucharest Game Jam este adresata in primul rand celor pasionati de game development. In ceea ce priveste abilitatile tehnice ale celor care doresc sa participe, acestia trebuie sa aiba cunostinte in limbajele de programare C++ sau C#. In cadrul competitiei, ariile pe care se pot inscrie sunt: programare, design de joc, level design sau sunet si arta 2D sau 3D.

“Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si nu ne motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 27 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru cei pasionati de dezvoltarea jocurilor. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.