Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria vă invită la teatru!

0

Teatrul Evreiesc de Stat vă așteaptă vineri, 7 aprilie, ora 19:00 la una dintre cele mai bune comedii din stagiune, „Azilul amanților”.

Fondurile strânse vin în sprijinul celor 2.000 de pacienți înscriși la Policlinica Socială Baba Novac care primesc gratuit consultații, investigații, analize și medicamente.

Kaufland România și Impuls Leasing sunt deja partenerii noștri pentru acest eveniment, sprijinind activitatea celor 15 medici voluntari din Policlinica Socială Baba Novac.

unnamed

De ce să te implici în acest eveniment?

Angajații, prietenii sau partenerii tăi vor râde în hohote la piesa de teatru și îți vor mulțumi pentru momentele de fericire;

Cei 2.000 de pacienți vor fi tratați în continuare cu demnitate și cei peste 6.000 de copii ai acestor se vor bucura de sprijinul lor;

Încurajezi echipa noastră medicală (angajați și voluntari) să își desfășoare în condiții decente activitatea din Policlinica Socială Baba Novac și să continue să ofere diagnosticuri corecte și medicamente în fiecare lună pacienților noștri.

În București există peste 6.000 de persoane fără adăpost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiază de asigurările de sănătate.

Policlinica Sociala Baba Novac este un program al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria lansat în 2011 în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București. Aceasta este singura policlinică de acest tip din România care asigură asistență medicală integrată gratuită pentru persoanele fără venit, fără asigurare medicală iar, în multe cazuri, fără adăpost.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.