Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Leaders: tehnici teatrale in comunicarea in public @ Medeea Marinescu

0

Fundatia LEADERS a dedicat seara de joi, 3 noiembrie 2011 incepand cu ora 19.00, sesiunii de mentoring pentru absolventii LEADERS School. Tema sesiunii de luna aceasta a fost tehnici teatrale in comunicarea in public, experimentate alaturi de actrita Medeea Marinescu.

Sursa: aici.

Timp de mai bine de 2 ore, participantii la sesiunea de mentoring au avut ocazia de a pune intrebari si de a intelege cum pot depasi emotiile vorbirii in public. Medeea le-a  dezvalui acestora cateva tehnici teatrale menite a-i ajuta sa gaseasca placerea de sta in fata unui public, de a-si gasi relaxarea in momentul transmiterii unui discurs si de a descoperi o concordanta intre limbajul trupului si ceea ce transmit verbal.

Am aflat pe parcursul sesiunii de mentoring ca este esential sa invatam cum sa ne lasam priviti de oameni si poate cea mai importanta lectie oferita de Medeea a fost ca in viata trebuie sa ne dam sansa de a gresi.

Urmatoarea intalnire de mentoring va avea loc pe 5 decembrie.

LEADERS School este prima si unica scoala de leadership din Romania, care ofera tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani sansa de a invata direct de la practicieni teorii si exemple concrete in materie de leadership. Aspiram ca prin LEADERS School sa reusim sa aducem acea parte educationala practica, care lipseste din viata tinerilor romani si ne dorim ca in viitor LEADERS School sa devina un etalon pentru toate scolile de leadership si antreprenoriat din lume.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.