Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

0

Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari pentru a se implica in proiectele Bursa Chance for Life si Speranta pentru Azi din Bucuresti.

Bursa Chance for Life
Acest program intensiv pe termen lung isi propune sa sustina dezvoltarea educationala, scolara si emotionala a 15 copii cu potential intelectual ridicat, proveniti din familiii sarace, in scopul identificarii si dezvoltarii resuselor personale, necesare unui viitor performant.

Oportunitati de implicare:

–          Ateliere pentru copii pe diverse teme

–          Organizare jocuri inauntru/afara

–          Activitati sportive

–          Lectii de chitara, tobe, orga

–          Consiliere psihologica

–          Activitati in limba engleza
Speranta pentru Azi
Acest Program se adreseaza unui grup de tineri proveniti din medii defavorizate, pentru care ofera servicii de orientare, formare si integrare profesionala si dezvoltarea deprinderilor pentru o viata independenta.

Oportunitati de implicare:

–                 Confectionare felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative

–                 Implicare in programul de Dezvoltare de abilitati de viata independenta cu tinerii beneficiari

–                 Implicare in proiectul Ateliere Creative in scoli si gradinite „Omiduta Vesela”     

 

Alte oportunitati:

–          Contabilitate primara

–          Organizare de evenimente

–          Campanii de fundraising, dezvoltarea strategiei de marketing

–          Suport IT (calculatoare, retea, multifunctionale, ore de informatica cu beneficiarii)

–          Activitati de PR (prezentari, site, pagina de facebook, fotografii)

–          Traduceri

–          Teatru social – Spect-actori pentru non-discriminare (actor-voluntar in trupa de teatru social)

–          Implicare in programe europene – lucru cu voluntari straini

De ce sa participi? Pentru ca:
– iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine;
– participi la traininguri de educatie non-formala si de animatie;
– inveti ce sta in spatele unui joc si cum sa creezi chiar tu astfel de activitati;
– castigi experienta in lucrul cu copiii/tinerii din categorii sociale defavorizate;
– ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini;
– poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale.

Vom semna un contract de voluntariat (care constituie experinta de lucru) si poti primi adeverinta de practica si Certificatul de competente dobandite prin voluntariat.

Daca iti plac copiii si iti doresti sa petreci o ora pe saptamana alaturi de ei sau pentru ei, te invitam sa completeziacest formular  si sa trimiti CV-ul la adresavoluntari@chanceforlife.ro pana pe data de 12 februarie.

chance for lifeFundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.
Mai multe informatii despre noi poti gasi pe www.chanceforlife.ro sau peFacebook

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.