Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Calea Victoriei: Iti oferim un cadou muzical la inceput de an!

0

Anul 2017 s-a deschis, pentru melomanii bucuresteni, cu o noua editie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, dirijat de Tiberiu Soare si sustinut de Symphactory Orchestra.

In urma concertului, ti-am pregatit o surpriza muzicala, care speram ca te va bucura: poti asculta oricand inregistrarea concertului, disponibila pe canalul de Youtube al fundatiei. Auditie placuta!

 

Asculta suita Spargatorul de nuci de P. I. Ceaikovski AICI.
Asculta suita Seherazada de N. Rimski-Korsakov AICI

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.