Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Calea Victoriei in ianuarie 2013: istoria artei, cinematografie, arta actorului, pictura, modelaj in lut sau istoria religiilor

0
Fundatia Calea Victoriei a pregatit pentru tine pentru luna ianuarie multe cursuri si ateliere frumoase despre subiecte interesante: istoria artei, cinematografie, arta actorului, pictura, modelaj in lut sau istoria religiilor. 
Va asteptam cu drag,
Fundatia Calea Victoriei
 fundatia calea victoriei

CELE MAI NOI EVENIMENTE

[ vezi toate evenimentele ]

PROGRAMUL LUNII ianuarie

[ vezi tot programul]

ATELIERE PENTRU COPII

[ vezi toate atelierele pentru copii ]

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.