Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fuckup Nights vol. III: 4 profesioniști ne vorbesc despre greșelile lor care s-au transformat într-un pas înainte

0

Greșelile profesionale sunt un izvor de inspirație pentru toată lumea, pentru că dacă te arăți vulnerabil te conectezi mai ușor cu cei din jur. De la această idee a pornit Fuckup Nights, din convingerea unui grup de 5 prieteni din Mexic că poveștile de succes nu sunt chiar atât folositoare, pe cât sunt de populare. Acum Fuckup Nights se întâmplă lunar în peste 140 de orașe din întreaga lume și adună 200.000 de participanți pe an, fiind cea mai care mișcare de acest gen din lume. În cadrul fiecărui eveniment, 3 sau 4 vorbitori își prezintă poveste în 7 minute și apoi interacționează cu publicul

f

Fuckup Nights a ajuns și în București în decembrie anul trecut, când un grup de 3 tineri s-au alăturat ca să aducă acest concept în România și să dea startul unei trend de schimbare a mentalității despre eșec, precum și startul cultivării deschiderii între oameni de a învăța unul din greșelile celuilalt.

,,Fuckup Nights Bucharest este la a 3-a ediție și ne bucurăm să avem parte de sprijinul Youth HUB în acest demers. Ne bucurăm, de asemenea, să vedem că modelul conferinței despre eșec a fost preluat și de alte organizații antreprenoriale de la noi. Atunci când o dai în bară rău de tot, mereu ai ocazia să începi ceva cu adevărat special.” – Alexandru Ene, coordonator proiect.

Fuckup Nights Bucharest volume III se desfășoară joi, 21 aprilie, în incinta YouthHUB, Str. Ion Neculce nr. 74, etaj 2, corp B.

Patru speakeri vor vorbi despre eșec din patru perspective diferite.

Irina Caraivan, antreprenor, fondator al platformei de crowdfunding We Are Here, vrea să facă din crowdfunding o metodă ușor de implementat pentru cei care vor să își testeze ideile. Irina ne va spune care e eșecul personal care a născut idea platformei și cum poți să nu pățești la fel.

Marius Mitroi, consultant în innovation funding, recunoscut și pentru proiecte pe plan internațional, ne va vorbi despre drumul plin de obstacole al finanțării inovației, unde nu merg bine lucrurile de obicei și cum cercetătorii și oamenii de afaceri vorbesc limbi diferite pe baza diferențelor culturale puternice și obiectivelor lor. 

Anca Baniță, Communication & Personal branding professional la Let’s Do It, Romania!, cea mai mare mișcare socială din România, ne va povesti câteva lecții importante după ce a organizat o campanie ambițioasă.
Andrei Aradits, actor și membru din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, ne va povesti despre ,,Coșmarul recurent al unui actor: Intri în scena, publicul se uită la tine împietrit, partenerii iți așteaptă replica, timpul se dilată și tu.. habar n-ai ce joci!!”

Fuckup Nights promite o experiență de calitate, cu substanță, care conține lecții de viață din povesti reale, asumate și trăite de profesioniști și de întreprinzători români. Diferența dintre Fuckup Nights (FUN) și alte evenimente cu temă asemănătoare este că FUN promovează la nivel mondial cultura depășirii prejudecăților, într-o mare comunitate de prieteni. Dacă ești în căutarea inspirației, dornic să faci networking de calitate, dacă vrei să-ți validezi ideile sau pur și simplu să participi la un eveniment diferit, hai la Fuckup Nights!

Găsești bilete aici.
Mai multe informații la fuckupnights.com/bucharest

Data: joi 21 februarie
Locația: YouthHUB, Str. Ion Neculce nr .74, Corp B, Sector 1, București

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.