Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

From idea to success with 1stEP sau…despre antreprenoriat din pasiune!

0

 Se spune ca lucrurile pe care le regretam cel mai des sunt cele pe care nu le-am facut, de aceea, Business Organization for Students te provoaca sa faci primul pas pentru a aprofunda cunostinte legate de antreprenoriatul din pasiune si cel online.

Proiectul 1stEp este la prima editie si  vine in sprijinul studentilor pasionati de afaceri, dar carora le lipseste motivarea si curajul de  a-si pune in aplicare ideile.

Prima zi a evenimentului, 8 mai, se va desfasura sub forma unui panel discussion. Timp de 5 ore, intre 12.00 – 17.00, la Hotel Trianon, 8 speakeri cu experinta in domeniul antreprenoriatului actual, vor fi dispusi sa raspunda curiozitatilor tale si sa vina cu sfaturi legate de primii pasi in business.

Ne vor fi alaturi  Sebastien Froux (evadeazacunoi.ro),Vladimir Oane (vladimiroane.com), George Buhnici (iLike IT),George Lemnaru (erepublik.com), Catalina Rusu (tangomeet.rom), Vlad Atanasiu (vladatanasiu.ro) care, cu singuranta, vor oferi sfaturi valoroase din experienta lor profesionala.

A doua zi, 10 mai, incepand cu ora 12.00, invatam impreuna, la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, care sunt pasii realizarii unui plan de afaceri si prin ce mijloace il putem pune in practica pentru a avea business-urile la care visam, in cadrul unuiworkshop antrenant.

Cei interesati, trebuie sa completeze aplicatiile disponibile pe site-ul evenimentului pana la data de 6 mai, ora 12 PM.

Si pentru ca echipa 1stEP incurajeaza primii pasi, cele mai interesante interventii vor fi rasplatite cu premii oferite de editurile All si Publica si cu training-uri pe Project Management, sustinute de  Ionut Boldizsar, Managing Partner NewTech Consulting.

Pentru mai multe informatii despre 1stEP puteti accesa site-ul: 1step.bosromania.ro

sau ne puteti vizita pe pagina de Facebook: www.facebook.com/1firststep

Nu ezita! Indrazneste sa faci primul pas!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.