Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Foste case naţionalizate” reprezintă cel mai proaspăt episod din web documentarul „Bucharest Housing Stories”

0

„Foste case naţionalizate” reprezintă cel mai proaspăt episod din web documentarul „Bucharest Housing Stories”, disponibil online pe platforma proiectului. Experienţa de locuire în astfel de imobile a fost documentată vizual, audio şi prin text de echipa proiectului în trei situaţii distincte: chirie, propietate şi evacuare forţată.

Întregul episod poate fi accesat aici:
http://bucharesthousingstories.ro/episoade/foste-case-nationalizate/

Episodul 4_Foto 2

Episodul 4_Foto 1
Bucharest Housing Stories este produs de Asociaţia VIRA în cadrul proiectului „Case Vii. Diversitatea culturală a spaţiilor de locuit din Bucureşti şi împrejurimi”. Proiectul este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României în cadrul programul PA17/RO 13 „Promovarea Diversității în Cultură și Artă din cadrul Patrimoniului Cultural European”. Promotor proiect: Asociaţia VIRA. Parteneri proiect: Asociaţia MAIE şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.