Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flamenco fusion cu Ara Malikian si José Luis Montón / 21, 22 februarie 2011

1

Ambasada Spaniei în România şi Institutul Cervantes din Bucureşti vă invită săptămîna aceasta, în cadrul Festivalului „Flamenco clasic şi noile genuri“, la recitalul de pian

Duo de vioară şi chitară – flamenco fusion cu Ara Malikian şi José Luis Montón / 21, 22 februarie, ora 19.00 / Sala Radio (G-ral. Berthelot 60-64)

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Bilete a Radiodifuziunii (Str. G-ral Berthelot 60-64, tel. 021-314.68.00) şi prin reteaua Eventim.

Flamenco-ul e foarte bogat şi foarte amplu, are multe rădăcini, e o explozie de culturi diverse, de la gitanos plecaţi din India şi ajunşi în Spania.

Ara MALIKIAN

„Prima întîlnire cu flamenco am avut-o prin José Luís Montón, în vremea aceea, eu nu vorbeam spaniolă, iar el nu ştia germană. Dar chiar şi aşa, am început să cîntăm împreună, şi asta a dat naştere unei voci. Flamenco-ul e foarte bogat şi foarte amplu, are multe rădăcini, e o explozie de culturi diverse, de la gitanos plecaţi din India şi ajunşi în Spania. E un limbaj foarte bogat şi oferă foarte mult, atît din punct de vedere muzical, cît şi artistului şi muzicianului propriu-zis.“ – Ara MALIKIAN

sursa: comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Acum se transmite la TV cultural, in reluare, spectacolul „De la Felicidad”! DUMNEZEIESC!!!!!!!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.