Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fiecare clădire va beneficia și de stații de încărcare pentru trotinete

0

Angajații din clădirile Globalworth beneficiază de o nouă variantă de transport eco

București, 4 iunie, 2019: Angajații din clădirile Globalworth din București au o nouă variantă de transport eco: trotinetele electrice, printr-un parteneriat încheiat cu FLOW, o companie românească ce oferă acest tip de servicii de ridesharing. Fiecare clădire va beneficia și de stații de încărcare pentru trotinete, iar primele dock-uri au fost deja instalate la cele două intrări ale Globalworth Tower, din zona de nord a Bucureștiului.

Începând cu etapa de design până la facilitățile pe care alegem să le aducem în clădirile noastre, ne concentrăm foarte mult pe componenta ‘verde’. La baza business-ului nostru a stat întotdeauna dorința de a crea un mediu și o lume mai bună, atât printr-o îmbunătățire constantă a modului în care dezvoltăm clădirile, precum și prin parteneriatele pe care le derulăm. Alături de FLOW, ne bucurăm să oferim celor din comunitatea Globalworth un acces facil la această nouă și populară variantă de transport eco, respectiv trotinetele electrice. Prin acest parteneriat vom instala în fiecare clădire dock-uri de încărcare, iar cei de la FLOW se vor asigura că vor exista mereu trotinete disponibile în aceste puncte”, a declarat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing and Communication la Globalworth.

În zilele cu trafic obișnuit, parcurgi cu mașina distanța de la x la y în aproape x minute, asta dacă ai noroc și nu prinzi vreo intersecție blocată. Am conectat rutele și am instalat dock-uri FLOW, de unde se pot închiria trotinetele electrice. Distanța dintr-un punct în altul se parcurge în mai puțin de x minute, deci salvăm timp. Dacă nici nu plouă, putem considera că e plimbare de relaxare. La destinație, trotineta se parchează la dock, călătoria se înregistrează automat în aplicație, e simplu. Cu cât mai mulți oameni vor avea experiențe plăcute cu trotinetele FLOW prin București, cu atât mai repede vor fi dispuși să înlocuiască mașina personală cu metode alternative de deplasare prin oraș” a adăugat Bogdan Enoiu, FLOW Father.

Trotinetele electrice se închiriază și se deblochează cu ajutorul aplicației FLOW, disponibilă în App Store și Google Play. Aplicația se descarcă gratuit, la fel se creează și contul de utilizator, conectat la un card bancar și un număr de mobil. Aplicația permite deblocarea trotinetei, startul și încheierea călătoriei. Mai mult, aplicația indică cel mai apropiat dock de încărcare și ruta recomandată până la destinație. La finalul cursei, trotineta poate fi lăsată oriunde, însă dacă este adusă înapoi la stația de încărcare, utilizatorul primește un bonus.

Fiecare dintre cele două dock-uri de la Globalworth Tower poate acomoda câte 10 trotinete modelul M365 de la Xiaomi, în stațiile de la intrările din strada Barbu Văcărescu și din Calea Floreasca. Următoarea clădire Globalworth unde se vor instala dock-uri pentru triciclete este Bucharest Tower Center din Piața Victoriei.

Toate clădirile din portofoliul Globalworth din România au certificare „verde”, majoritatea dintre ele au primit BREEAM Excellent/LEED Gold sau chiar certificare de nivel mai înalt. Mai mult, Globalworth Tower a fost primul proiect din România și din Europa de Sud-Est care a obținut cea mai înaltă certificare „verde”, respectiv LEED Platinum.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări. În Polonia, compania deține participația majoritară în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate. Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 2,5 miliarde de euro la 31 decembrie 2019. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. Mai multe informații pot fi găsite pe http://www.globalworth.com/ și vă invităm și ne urmăriți pe Facebook, Instagram și LinkedIn.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.