Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Integrării

0

CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a IX-a!
24 – 25 mai 2014, Palatul Național al Copiilor București

In perioada 24 – 25 mai 2014, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, vă așteptăm alături de noi la ediția de vară a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a! Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București și ISMB.

Afis CONILFest ed a IX-a

Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 60 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă paradă a talentelor ce nu cunosc granițe.
Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, momente de actorie sau de marionete, gimnastică aerobică ș.a. De asemenea, nu vot lipsi atelierele distractive și creative pentru cei mici, animația și demonstrațiile Fun Science.

Totodată, în foaier se va desfășura târgul de servicii și produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care și-au anunțat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producători de suplimente naturale, companii de asigurări pentru copii.

CONIL Fest – Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, atât celor tipici, cât și celor cu nevoi speciale, unul din scopurile evenimentului fiind sprijinirea integrării copiilor cu cerințe educaționale speciale, prin implicarea acestora în activități artistice și incurajarea lor să apară fără emoții în fața publicului.

În spiritul principiilor promovate de Asociația CONIL, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copiii și adolescenții cu cerințe educaționale speciale de la Școala pentru Ambliopi București, Centrul nr. 3 pentru Hipoacuzici București, Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta” sau din centrele de plasament bucureștene.

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Pentru detalii și informații suplimentare: www.asociatiaconil.wordpress.com .

Organizatori: Asociația CONIL
Parteneri: Primăria Sectorului 5 București și ISMB – Inspectoratul Școlar al Municipiului București

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.