Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul de Artă Contemporană Art Factory / 6 – 8 noiembrie 2015, București

0

Art Factory, o inițiativă a Asociației Fără Nume, este un eveniment ce are ca scop aducerea în conștiința socială a sorții clădirilor de patrimoniu lăsate pradă timpului și a zonelor industriale dezafectate.

Pe termen lung ne-am propus să încercăm revitalizarea/reanimarea spațiilor abandonate prin organizarea unor evenimente culturale ce au ca scop, dacă nu recuperarea, măcar reactivarea temporara a acestor spații pasive ce se află pe o cale sigură către dispariție.

Ca un prim pas, vom organiza o serie de evenimente în clădiri din zonele industriale ale Bucureștiului ce au trecut prin procesul de conversie culturală și activează în prezent ca huburi creative.

afise art factory

În cadrul primei ediții vom avea invitați peste 25 de artiști tineri ce vor realiza o serie de lucrări și instalații în cadrul sediului Make a Point și a Galeriei UNA.

De asemenea vom organiza trei conferințe, ca parte a proiectului nostru educațional interdisciplinar Thinkering, susținute de Paula Herlo (senior corespondent și producător al emisiunii ”România te iubesc!”), Loredana Brumă (Arhitect și fondator al Asociației Rhabillage) și Ioana Măgureanu (istoric de artă), o serie de discuții susținute de Calup și Asociația Fără Nume pe marginea Bucureștiului Nefolosit și a gândirii creative. Cei de la Open Doors Travel vor completa programul cu o serie de tururi ghidate prin zona industrială Pantelimon, iar Clubul ilustratorilor va lansa numărul doi al revistei Tărcat, în cadrul unei expoziții la Galeria UNA ce va avea ca temă centrală orașul.

Prima ediție va avea loc între 6 și 8 Noiembrie 2015.

Expoziții:
https://www.facebook.com/events/101712800189178/
https://www.facebook.com/events/795490700579672/

Thinkering:
https://www.facebook.com/events/436578579880747/

Panel Discussions:
https://www.facebook.com/events/795490700579672/

Tururi Ghidate:
https://www.facebook.com/events/615119168626305/

Filmul de prezentare:

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.