Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Faci parte din Generația Y și vrei să-ți descoperi de ce-ul personal și cum poți să-l pui în practică?

0

Faci parte din Generația Y și vrei să-ți descoperi de ce-ul personal și cum poți să-l pui în practică?

Prietenii noștri de la Teach for Romania organizează evenimentul My WhY, unde vei discuta despre misiunea ta personală și cum arată viitoarea ta carieră cu impact în societate. Vei avea ocazia să explorezi traseul tău ca lider din 3 perspective: Leadership personal, Leadership în comunitate și Leadership în societate.

15073419_1373521412658144_1325786598859959774_n

Mai concret, ai acces la povestea de succes a unei persoane care a influențat în mod semnificativ dezvoltarea societății, dialoguri cu impact cu lideri din domenii precum educație, sănătate, incluziune socială, ecologie sau tehnologie și workshopuri în care vei cunoaște organizațiile care te pot ajuta să îți descoperi potențialul și să îți explorezi abilitățile de leadership.

Înscrie-te până în data de 29 noiembrie* completând formularul de aici: https://teachforromania.typeform.com/to/N7k7h2

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește oameni motivați de a deveni agenți de transformare în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători, pentru copiii din medii vulnerabile. În cei doi ani de predare ca profesor sau învățător sprijinit de Teach for Romania, participanții au parte de programe de pregătire și training din partea unor profesioniști în pedagogie și leadership, dar și acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership – Teach for All. La finalul celor doi ani, absolvenții programului sunt încurajați să continue schimbarea începută în școală prin inițiative cu impact în societate, de antreprenoriat, educație, politici publice și media. În momentul de față, în anul școlar 2019-2020, 135 de cadre didactice (80 de participanți în program și 55 Alumni în școli publice) care predau în 108 școli, unde lucrează cu aproximativ 10.000 de copii din 17 județe. Mai multe despre Teach for Romania găsiți aici: www.teachforromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.