Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţie de pictură semnată Iurie Cojocaru la Clubul Casei Universitarilor – 20 ianuarie 2015

0

Clubul Casei Universitarilor organizează marți, 20 ianuarie 2015, ora 12:00 la Galeria Paul Sima, vernisajul expoziţiei de pictură semnat de artistul Iurie Cojocaru.

Comunitatea clujeană iubitoare de artă prezentă la expozițite va avea posibilitatea să observe tendințele și evoluția pictorului, expoziția fiind o retrospectivă a ciclurilor abordate de artist în ultimii 3-4 ani.

Pictorul Iurie Cojocaru are numeroase participări la expoziţii de grup, în ţară şi străinătate, în prezent artistul se află la cea de-a noua expoziţie personală. ”Pictez ceea ce sunt, ce simt, ce cred”, este crezul artistic după care se ghidează Iurie Cojocaru. Mai multe detalii despre opera sa pot fi aflate pe site-ul personal al acestuia www.iuriecojocaru.com

Evenimentul se dorește a fi un vernisaj deschis în care să cedeze bariera dintre artist și public, realizându-se un dialog între aceștia, mediat de scriitorul Rareș Iordache.

Expoziția va fi deschisă publicului in perioada 20 ianuarie 2015 – 20 februarie 2015.

afis expozitie jpg

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.