Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitie caritabila la AFI Palace Cotroceni! 18-23 decembrie 2010

0

Rotaract Triumph lanseazã campania “Dãruiește cu artã”!

În perioada 18– 23 decembrie, cumpãrând orice obiect de artã (tablouri, felicitãri hand made, icoane etc.) din expoziția “Dãruiește cu artã” din cadrul AFI Palace Cotroceni (Bucuresti), susții cursurile de picturã și orele de terapie prin artã ale copiilor din centrul de plasament “Sfânta Maria”. Astfel, orice cadou cumpãrat este și o investiție în educație.

Studenți și absolvenți ai Universitãții Naționale de Arte, precum și ai Facultãții de Teologie s-au alãturat campaniei și au pregãtit tablouri, icoane, picturi grafice și alte obiecte artistice numai bune sã fie oferite cadou de Crãciun.
Campania “Dãruiește cu artã”, al cãrei obiectiv principal este acela de a obține fonduri pentru programele educative ale copiilor din centrele de plasament, se va desfãșura pe tot parcursului anului 2011.

Pentru mai multe informații accesați blogul dedicat campaniei:  daruiestecuarta.wordpress.com
Parteneri media: lumebuna.ro romaniapozitiva.ro și thechronicle.ro

*Standul Rotaract este amplasat la etajul 1, în  zona spațiului de joacã pentru copii.

Despre Rotaract Triumph
Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintã aripa tânãrã a Rotary International. Tinerii cu vârsta cuprinsã între 18 și 30 de ani din cluburile Rotaract au ca arie de acțiune comunitãțile în care se aflã, precum și universitãțile și sunt sponsorizați de un club local Rotary.

Cu peste 7.000 de cluburi în aproximativ 163 de țãri, Rotaract este unul din cele mai semnificative programe Rotary, având o dezvoltare continuã de-a lungul timpului. În prezent, este un fenomen rãspândit în întreaga lume.
Principalele obiective ale clubului Rotaract Triumph ţin de orientarea sa către nevoile societăţii, promovând, totodată, înţelegerea internaţională.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.