Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţia de fotografie “Istorie şi Tradiţie în Lacul Tei”.

0

Evenimentul este organizat de către Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei şi presupune mai multe activităţi:

  • Expoziţie de fotografie şi documente vechi din cartier.
  • Consultarea cetăţenilor cu privire la problemele cu care se confruntă în cartier.
  • Activităţi cu copii  – Desene pe asfalt .

Evenimentul se va desfăşura în data de 1 iunie , 2014 începând cu orele 11.00  în parcul Circului (Bucuresti), zona scărilor. 

eveniment

Despre  G.I.C.L.T.

Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei  s-a înfiinţat în 2010  şi este format din cetăţeni care care sunt preocupaţi să identifice  şi să rezolve probleme cu care se confruntă în spaţiul public din cartierul lor. Prin actiunile lui,Grupul De Initiativa Civica Lacul Tei a reusit sa determine autoritatile sa schimbe lucrurile in bine.

Ce a reuşit :

  • In 2010 a obtinut reabilitarea  aleii Judetului
  • In 2011 a schimbat regulile de parcare  pe bulevardul Lacul Tei
  • In 2011, 11 000 m2 din parc  au fost ingraditi; prin protestul din 2012 a reusit eliberarea acestei zone
  • Din 2012 frumusetea Parcului Circului  este readusa prin replantari de copaci, prin ingrijirea lacului, reparatia mobilierului, scarilor si sistemului de irigatii, schimbarea firmei de paza.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.