Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment “cu lipici” / 23 iulie 2010

0

Toti ne pregatim de concedii, sa vizitam locuri exotice sau mergem undeva sa ne incarcam bateriile. Pentru cei care nu si-au facut inca planuri sau care inca au ramas in Bucuresti, venim cu un nou concept « serios » de interactiune si fun.

Ai chef de joaca si de distractie? Iti propunem un playground – un spatiu de « joaca »  pentru oameni mari – un loc care sa faciliteze socializarea si descoperirea reciproca intr-o maniera naturala si fun.

Noi iti punem la dispozitie instrumentele, modul si locul de distractie, tu vino cu chef de joaca si dorinta de a cunoaste oameni noi  si interesanti.

Vom incepe seara cu zambetul pe buze si cu buna dispozitie, pentru ca am pregatit pentru tine:
·    O competitie, ca sa aflam cat mai multe lucruri unii despre ceilalti si sa exploram. Premisa acestei povesti – „You can find out more about a person during an hour of play than during a year of conversation.”(Plato)
·    Twister – ca sa facem miscare si sa radem cu gura pana la urechi
·    Lie game – dar nu iti dezvaluim mai multe deocamdata
·    Team finger painting – ca sa ne umplem de culori
·    Board games – jocuri de negociere si alte activitati interactive.

Cui se adreseaza?
·    Top si middle-managerilor si antreprenorilor – dupa o zi solicitanta de munca
·    Oamenilor de marketing, financiar, vanzari si IT, care vor sa-si exerseze spiritul ludic
·    Expertilor si specialistilor care inca mai stiu cum sa se joace ca niste « oameni mari »
·    Tuturor celor care vor sa interactioneze cu persoane interesante, vesele si puse pe joaca

Ce obtii in urma participarii ?
·    Petreci un timp placut, intr-o companie placuta
·    Rasete, veselie si voie buna
·    Noi prieteni
·    Fun si relaxare
·    De ce nu, poate intalnesti pe cineva special.

Responsabili cu initiativa, organizarea si atmosfera:

UmbrellaforTwo este prima agentie de matchmaking din Romania dedicata profesionistilor din mediul business, care a preluat  principiile de head-hunting din recrutarea profesionala si le aplica in aria sentimentala, in scopul facilitarii de relatii pe termen lung.

Romanian Managers este prima Comunitate de Afaceri activa din Romania, adresata tuturor Managerilor si Antreprenorilor, care faciliteaza schimbul de informatii, idei, experienta si participarea in cadrul intalnirilor de networking.

Life After Work este o organizatie non-guvernamentala care propune alternative de petrecere a timpului liber. Prin evenimente, experiente si spatii de joaca pentru adulti, invitam la explorarea potentialului si creativitatii fiecaruia, pentru un impact pozitiv asupra comunitatii.

Pentru a participa la acest eveniment trimite un mesaj la: cosmina.pacurar@kingstone-group.com

Costul participarii: 95 lei.
Evenimentul va avea loc in 23 iulie 2010 la Cafepedia Romana, incepand cu ora 19.30.

Ne intalnim acolo!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.