Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EUROPAfest 2014 selectează voluntari ”Inspirăm oameni, creăm experințe”

0

EUROPAfest, festival cu tradiție muzicală și ecou pe plan internațional, se află la cea de-a 21-a ediție și aduce anul acesta în atenția iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gamă largă de artiști din peste 45 de țări. Festivalul se desfășoară în perioada 8 – 24 mai, dar până atunci EUROPAfest dă șansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea evenimentului și de a se alătura echipei ca voluntari.

foto_EUROPAfest

EUROPAfest, organizație care combină pasiunea cu doua decenii de experiență, dorește să deschidă gustul tinerei generații pentru implicare responsabilă în comunitatea din care face parte, punând accent pe calitate și profesionalism. De aceea, festivalul oferă tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a descoperi și trăi experiențe unice și de a intra în atmosfera lumii electrizante din spatele scenei, făcând parte dinr-o echipă impulsionată de sentimentul că totul se face în numele unei idei.

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:

“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană ordonată și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2014 este locul ideal pentru tine !”

Mai multe detalii despre programul de voluntariat se găsesc pe www.jmEvents.ro.

 

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu , săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.

Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume.

Din anul 2005 festivalul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din România.

Festivalul include concerte, concursuri, caffe festival, workshopuri, masster-classes și jam sessions.

office@jmEvents.rowww.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.