Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

euroJOBZ, noul Ziar al ofertelor de munca

0

In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala „euroJOBZ – Ziarul ofertelor de munca”, destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Veti gasi in fiecare editie peste 500 de oferte de munca din tara si strainatate, povesti de succes ale celor care au reusit in cariera, interviuri cu angajatori si date interesante despre viata in alta tara.

Vom oferi cititorilor nostri sfaturi utile si recomandari despre: cum trebuie sa-ti pregatesti CV-ul, cum sa te prezinti si cum sa te comporti la un interviu, unde poti gasi cele mai bune cursuri de limbi straine, precum si informatii despre legislatia muncii.
Ne propunem sa devenim in scurt timp cea mai importanta sursa de informatie tiparita pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca, prin realizarea de parteneriate cu cele mai cunoscute agentii de recrutare din tara si strainatate, firme de consultanta si firme specializate in organizarea de cursuri de calificare si recalificare.

 

Consideram ca in actuala situatie socio-economica, in care din ce in ce mai multe companii se inchid sau isi restrang afacerea, iar numarul celor disponibilizati, someri sau asistati social creste de la o zi la alta, este nevoie de o platforma tiparita de informare si promovare in folosul oamenilor aflati in cautarea unui loc de munca in tara sau peste hotare.

„euroJOBZ – Ziarul locurilor de munca” este un ziar de nisa, un ziar care umple un gol in peisajul actual al presei scrise.

Nu ne propunem sa devenim un concurent al recrutarii on-line, care este foarte activa in acest moment, vrem sa venim ca o completare a ofertei de recrutare. Un ziar poate fi rasfoit in mijloacele de transport in comun, iar un anunt tiparit este mult mai usor de marcat si de regasit intr-un ziar decat intr-o baza de date. Ne adresam persoanelor care simt inca placerea rasfoirii unui ziar, acelui segment de cititori care nu utilizeaza sau nu beneficiaza de acces la mediul online.

„euroJOBZ – Ziarul locurilor de munca” apare intr-un tiraj de 20.000 de exemplare, este tiparit la tipografia Romprint si este distribuit in exclusivitate de Hiparion Distribution.

Suntem pe retelele sociale: www.facebook.com/euroJOBZ, www.twitter.com/eurojobz

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.