Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

”EU nu contez!”

0

”EU nu contez!”

În prima zi după alegeri oameni din zona culturală își dezvăluie poziția: Noi nu contăm! Voi contați!

Pe 12 Decembrie, nu întâmplător în prima zi după alegeri, cultura românească reprezentată prin: Marian Râlea, Vlad Rădescu, Adrian Petrescu, propune românilor spectacolul „EU nu contez!” care arată adevărata față a politicienilor şi a problemelor cu care se confruntă satul românesc. Soluția fiind una singură: reîntoarcerea la decență, emoție şi fundamente.

afis-12-dec

ARTfel acf, producătorul spectacolului, pune astfel în scenă o piesă de teatru inedită scrisă de un dramaturg tânăr, Florin Coman, încercând să aducă un suflu nou în peisajul cultural românesc. În urma premierelor din 15 si 28 noiembrie, publicul prezent în număr mare la spectacole cât şi criticii de teatru au apreciat acest demers, dând astfel o șansă proiectului să continue.

În distribuție:

Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda” , alternativ cu marele actor de film si teatru Vlad Radescu. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc. Actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi. Actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vratiu şi Ştefan Opreanu. Şi vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, având calitatea de regizor muzical.

Biletele, atât pentru spectacolul din 12 decembrie dar si pentru cel din 19 decembrie, se găsesc pe www.bilet.ro / www.TeatrulElisabeta.ro, dar și la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta.

Piesa, a doua producție importantă din cadrul Turneul național ARTfel după apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacău din 21 septembrie, este organizat de „ARTfel acf”, o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați.

Acest turneu se va desfășura în principalele orașe din țară, iar marele public va asista la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf, https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/ , sau descărcați gratuit de pe „Appstore şi Google play” aplicația: Clubul ARTfel

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.