Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EŞTI STUDENT? CÂSTIGᾸ UN LOC LA UN CURS CREATIV marca FUNDAȚIA CALEA VICTOIREI

0

Nu este suficient să fim specializaţi într-un singur domeniu, orice informaţie în plus, dezvoltarea culturii generale şi a abilităţilor de comunicare ne fac mai atrăgători pentru cei din jur, mai interesanţi pentru angajatori şi mai siguri pe creativitatea şi inteligenţa noastră.

esti-student<

Dacă vrei să fii mai inspirat şi smart toamna asta, să afli mai multe despre lumea în care trăiesti şi diversele moduri în care ea poate fi interpretată şi exprimată, câştigă un loc la un CURS CREATIV & DE DEZVOLTARE PERSONALᾸ de la Fundaţia Calea Victoriei!

În luna octombrie ai această şansă, dacă trimiţi pe contact@victoriei.ro un ESEU INSPIRAT de maxim o jumătate de pagină (15-20 de rânduri) care să cuprindă numele cursului dorit şi motivaţia alegerii tale – la ce te va ajuta acel curs în evoluţia ta.

În acest fel, poţi să câştigi un loc la unul dintre cursurile noastre: branding, teatru, astronomie, istoria muzicii, poveştile Bucureştiului, tehnici NLP, dicţie şi vorbire în public, inteligenţă emoţională sau grafică, în limita locurilor disponibile.

Termenul limită pentru aplicaţii este 14 octombrie 


Atelier de INTELIGENTĂ EMOȚIONALĂ, din 14 Octombrie
ATELIER DE SCRIERE CREATIVĂ, din 14 Octombrie
Atelier de DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU, din 17 Octombrie
Atelier de BRANDING PERSONAL, din 17 Octombrie
SECRETELE SUCCESULUI și arta de a fi fericit, din 18 Octombrie
ATELIER DE GRAFICĂ și de Gravură, din 19 Octombrie
ISTORIA MUZICII în 6 momente inedite, din 20 Octombrie
POVEȘTILE BUCUREȘTIULUI, din 21 Octombrie
COMUNICAREA eficientă și TEHNICILE NLP, în 22 Octombrie
ATELIER DE DICȚIE și de vorbire, din 24 Octombrie
ATELIER DE ASTRONOMIE – Constelații, nebuloase, galaxii, din 25 Octombrie
BUNELE MANIERE și eticheta În societate, din 26 Octombrie
Atelier de VORBIRE ÎN PUBLIC – Secretele unei prezentări de succes, din 29 Octombrie

***
Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă, care concepe cursuri şi evenimente în domenii umaniste şi culturale pentru tineri şi adulţi. Atelierele se desfăşoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă şi interactivă, care face posibilă învăţarea cu plăcere – fără restricţii, examene sau catedră. Activitatea fundaţiei a început în ianuarie 2008, printre lectorii şi colaborarii săi se numără personalităţi culturale marcante cum ar fi Neagu Djuvara, Georgeta Filitti, Vintilă Mihăilescu, Dan C. Mihăilescu, Tiberiu Soare şi Adina Nanu.

Mai multe detalii pe www.victoriei.ro.
Urmărește contul de You Tube al fundaţiei.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.