Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ești Explorator în Educație? Vino la evenimentul Teach for Romania din 31 martie!

0

Ce înseamnă să fii factor de transformare în educație? De unde începem? Răspunsul nostru: de la mic la mare. De la fiecare copil în parte, la întreg sistemul.

Cum? Aflăm pe 31 martie, la evenimentul Explorator în Educație de la Impact HUB.

Imagine eveniment Teach for Romania

Invitații noștri sunt oameni alături de care lucrăm la o educație altfel în România: profesori Teach for Romania, dar și alți actori importanți din mediul educațional românesc, care vin cu propriile exemple de transformare a educației românești.

Află cum experiența Teach for Romania te transformă, are impact asupra fiecărui copil cu care interacționezi și ajunge să schimbe comunitatea întreagă. Povestim despre cum arată cu adevărat o comunitate vulnerabilă, despre cum o distanță de 50 km de București poate însemna o cu totul altă lume, o lume pe care viitorii lideri ai educației au ales-o și o transformă prin implicarea lor.

Află cum îi pregătește și susține Teach for Romania și cum arată impactul lor, asupra clasei și asupra întregii comunități.

Hai să vorbim despre transformarea educației, cu adevărat.

Evenimentul va fi moderat de Paul Olteanu.

Înscrie-te aici până luni, 28 martie

Participarea este gratuită, dar limitată de locurile disponibile și condiționată de exprimarea motivației. Înscrierea va fi confirmată în cel mult cinci zile lucrătoare de la completarea formularului.

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește oameni motivați de a deveni agenți de transformare în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători, pentru copiii din medii vulnerabile. În cei doi ani de predare ca profesor sau învățător sprijinit de Teach for Romania, participanții au parte de programe de pregătire și training din partea unor profesioniști în pedagogie și leadership, dar și acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership – Teach for All. La finalul celor doi ani, absolvenții programului sunt încurajați să continue schimbarea începută în școală prin inițiative cu impact în societate, de antreprenoriat, educație, politici publice și media. În momentul de față, în anul școlar 2019-2020, 135 de cadre didactice (80 de participanți în program și 55 Alumni în școli publice) care predau în 108 școli, unde lucrează cu aproximativ 10.000 de copii din 17 județe. Mai multe despre Teach for Romania găsiți aici: www.teachforromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.