Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția din acest an a conferinței TEDxBucharest, sold out. Agenda și lista completă a speakerilor

0

18 speakeri vor participa la cea de-a șaptea ediție a conferinței TEDxBucharest, organizată independent sub licența TED, care are loc mâine, 7 noiembrie, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady.

Cu tema Interconnected, TEDxBucharest din acest an este sold out și fully booked. Deoarece capacitatea sălii este de 720 de persoane și au fost peste 1.500 de cereri de bilete, pentru toți cei care își doresc și nu pot participa la ediția din acest an, organizatorii vor transmite conferința live, pe site-ul TEDxBucharest, la http://www.tedxbucharest.ro.

TEDxBucharest 2015

Agenda TEDxBucharest 2015

09:00 – 10:00 Înregistrare
10:00 – 11:30 #explore
11:30 – 12:15 Pauză
12:15 – 13:30 #transform
13:30 – 15:00 Pauză
15:00 – 16:30 #rethink
16:30 – 17:15 Pauză
17:15 – 18:30 #overcome
18:30 – 20:00 Cocktail Party

Speakeri

 1. Paul J.R. Renaud

Născut în Canada, Paul Renaud este un coach de talie internațională, specializat în coaching comportamental și marketing.

 1. Yvette Larsson & Cristina Chiriac

Îndrăgostită de România încă din copilărie, Yvette este unul dintre cei mai înfocați susținători ai țării noastre în Vest. Prin blogul său, Bucharest Lounge, ea vrea să arate Occidentului că România are cu ce să se mândrească.

Cu un doctorat în economie și o mare experiență ca manager, Cristina Chiriac știe cum să transforme visuri în realitate. În proiectul său, “Flori de ie”, a îmbinat toate elementele care contează pentru ea: antreprenoriat, dezvoltarea spațiului rural, oferirea de șanse egale și promovarea valorilor românești. Yvette și Cristina împărtășesc pasiunea pentru tradițiile românești, în special ia.

 1. Lars Soeftestad

Fondator al companiei Supras Limited, cu sedii în Bulgaria şi Norvegia, Lars are ca interes principal analiza socială şi instituţională în conexiune cu managementul resurselor naturale.

 1. Vijay Raju

Expert în creativitate și modele de business inovatoare. Înainte de a lucra la World Economic Forum a fost Senior Consultant la Innosight.

 1. Miguel Castillo

Om de știință la NASA, deși a fost diagnosticat cu scleroză multiplă la vârsta de 19 ani. Cum s-a îmbolnăvit? Nu și-a urmat la timp visul.

 1. Adriana Istrate

De profesie consultant bancar, Adriana a reuşit perfomanţa de a termina şapte maratoane şi şapte ultramaratoane în mai puţin de 10 luni.

 1. Thomas C. Knobel

Născut în Elveția, Thomas C. Knobel este fondatorul și CEO al Nobel. După ce a fondat mai multe afaceri de succes, acum Thomas este implicat în dezvoltarea a noi modele de afaceri și stabilirea relațiilor cu partenerii-cheie din toată lumea.

 1. Dan Mocanu

Fiind un absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității din București, Dan Mocanu și-a continuat studiile în SUA la Case Western Reserve University din Cleveland, Ohio. Dan Mocanu este fondator al Aperio și un membru al ICF – International Coaching Federation.

 1. Grațian Șonu

Este vocea copiilor printre cei mari. La TEDxBucharest vorbește despre lumea copiilor și cea a adulților.

 1. Adrian Buzatu

Cercetător român specializat în analiza de date folosită la identificarea Bosonului Higgs, un ingredient fundamental al materiei.

11. Vlad Teohari

Pasionat de știință încă de pe băncile școlii, Vlad este o persoană cu țeluri înalte căreia îi place să muncească pentru a le atinge.

 1. Vișinel Bălan

Povestea de viață impresionantă l-a inspirat pe Vișinel Bălan să contribuie la a face cunoscută viața copiilor instituționalizați din România.

 1. Cristiana Stancu

Cristiana este prima femeie din România care a câștigat titlul mondial la Kickboxing, categoria profesioniști, având în paralel studii de Teologie Ortodoxă.

 1. Andrei Lupșe

Licențiat în design, Andrei a fondat Baza Ulmu, proiect care se bazează pe ecologie, știință, tradiție și tehnică. Proiectul presupune construcția de case ecologice prin tehnici specializate.

 1. Roxana Marin

Profesoară, antrenor și arbitru de public speaking și debate, organizator comunitar, Roxana Marin a fondat Centrul pentru Acțiune și Responsabilitate în Educație, motivată fiind de dorința de schimbare de atitudini și comportamente.

 1. Lightwave Theatre

Teatru este adus la un alt nivel, cu ajutorul păpuşilor de talie umană, efecte speciale şi multimedia.

 1. Cosmin Cioca

Finalist al unui concurs național de talente, Cosmin a avut primul contact cu muzica în clasa a V-a, când a început școala de muzică din Turnul Severin. Acum flautul este o prelungire a personalității sale.

 
12112477_1010187925698119_8706160105224932785_n

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.