Ediția de toamnă a Salonul Felin Internațional SofistiCAT va avea loc la Sala Palatului în zilele de 21-22 octombrie 2023.

0

Ediția de toamnă a Salonul Felin Internațional SofistiCAT  va avea loc la Sala Palatului în zilele de 21-22 octombrie 2023.

Deschis în ambele zile, între orele 10-17, Salonul Felin Internațional SofistiCAT este o competiție multi-sistem unde peste 250 de pisici participante se vor întrece pentru un loc pe podium. În cadrul unei competiții multi-sistem pisicile participante la concurs vor fi evaluate conform standardelor principalelor sisteme de arbitraj: FIFe – cel mai răspândit la nivel european și TICA – sistemul american.

Pentru prima dată în cadrul Salonului Felin SofistiCAT, va fi prezent un superb exemplar de culoare neagră din rasa Oriental Shorthair, un tip de pisică cu o conformație spectaculoasă.

Zece arbitri internaționali vor evalua frumoasele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx, Don Sphinx și Peterbald.

Pisicile de casă participă și ele la concurs în cadrul unei categorii special creată pentru acestea.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat de adulți, dar mai ales de copii.

Ca de fiecare dată, la Salonul Felin Internațional SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopții, care așteaptă să-și găsească familii iubitoare.

Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) sub egida FIFe (Fedration Internationale Feline) și TICA (The International Cat Association)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.