Early Bird de Iunie la Fundația Calea Victoriei – 20% reducere la cursuri şi şcoli de vară

0

Ai auzit veştile bune?

În iunie încep mult aşteptatele şcoli de vară la Fundaţia Calea Victoriei şi te invităm să te bucuri de întâlnirile cu lectorii noştri.

A doua veste bună este că de astăzi (24 mai) a început Promoţia Early Bird de Iunie cu reducere 20% la cursurile şi şcolile de vară care au loc luna viitoare. 

Te invităm să începi vara cu noi, într-o atmosferă relaxată şi prietenoasă, cu momente unice petrecute în curtea Casei Cihoschi, din Bulevardul Dacia 78, la un pahar răcoritor cu limonadă, acum că vremea s-a mai încălzit.

Ţi-am pregătit o listă bogată cu şcoli de vară şi cursuri despre arhitectură, psihologie, dezvoltare personală, pictură botanică, leadership, machiaj, filosofie, astronomie, artă. 

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 24-29 mai. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Ilustraţia este realizată de József Vass – Mr. Musette.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.