Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE :)

0

DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE

– concert susţinut de ORCHESTRA DE MUZICĂ POPULARĂ RADIO şi invitaţii săi –

Eveniment folcloric dedicat dragostei… la Sala Radio! Cu ocazia sărbătorii de Dragobete – echivalentul românesc al zilei Sfântului Valentin (Valentine’s Day), aniversare a îndrăgostiţilor preluată din cultura occidentală – ORCHESTRA DE MUZICĂ POPULARĂ RADIO, dirijată de Adrian Grigoraş, vă invită la concertul „DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE” !

Spectacolul ce se va desfăşura duminică, 15 februarie 2015 (ora 17.00), va fi susţinut de tineri artişti ai scenei folclorice româneşti: Georgel Nucă, Stana Stepanescu, Maria Băndoiu, Florin Boita, Andreea Haisan, Radu Lazăr, Ionela Toma, Narcisa Băleanu, Nicu Mîţă, Andra Matei, Ilie Caraş, Letiţia Boroi, Georgiana Păduraru, Iulia Bucur Roman, Marian Medregoniu, Ionela Cristina Bugnar, Florin Pârlan, Ştefania Narenji, Ionuţ Petreacă, Bogdan Firu, Andreea Ursulescu, Alin Milică, Ionuţ Bledea, Georgiana Aurică, Florin Ştefan, Ovidiu Furnea.

 AFIS Dragobete mic

Personaj mitologic pe meleagurile carpatine, asemănător lui Eros sau Cupidon, se spune că Dragobete provine chiar din folclorul vechilor daci. Era fiul Babei Dochia – alt personaj de legendă al românilor – şi iniţial era un peţitor şi un naş al animalelor, devenit ulterior protector al iubirii celor care se întâlnesc în ziua de Dragobete, iubire care ţine tot anul, aşa cum şi păsările „se logodesc” în această zi.

Sărbătoarea (marcată în calendar în data de 24 februarie) era de asemenea asociată şi începutului primăverii, ziua când natura se trezeşte, iar omul trebuia să participe şi el la bucuria naturii. În această zi de sărbătoare, în satele româneşti răsuna zicala : „Dragobetele sărută fetele”, iar tradiţiile şi credinţele legate de acest moment special al anului erau numeroase. În rolul lui Dragobete îl veţi aplauda în spectacolul de la Sala Radio pe solistul de muzică populară Valentin Sanfira.

Un concert Radio România.

Partener: Televiziunea FAVORIT.

Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio Romania Actualităţi, Radio România Cultural.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia „Radio România” – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bdul. Eroilor, Calea Plevnei, Bdul. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.