Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Din februarie, un curs complet de autocunoaştere şi schimbare comportamentală începe la Bucureşti

0

Din februarie, un curs complet de autocunoaştere şi schimbare comportamentală începe la Bucureşti.

Din februarie, un curs complet de autocunoaştere şi schimbare comportamentală începe la Bucureşti.S-a dat startul la înscrierile pentru cursul de NLP Practitioner organizat de Călătorii prin Sunet, ce va începe în luna februarie 2015. Înscrierile sunt deschise până pe 10 februarie 2015, iar locurile deja au început sa se ocupe.

Un curs de NLP Practitioner certificat de Uniunea Americană de Programare Neuro-Lingvistica

În luna februarie 2015 începe cursul de NLP Practitioner, un curs susţinut de doi traineri acreditaţi de Uniunea Americană de NLP. Cursul este unic în România tocmai datorită structurii acestuia, fiind orientat către beneficii şi domenii concrete în care sa aplici tehnicile NLP. Oamenii care învață NLP își dau seama că a avut loc o îmbunătățire extraordinară în calitatea comunicării lor de zi cu zi. Acest lucru este valabil atât în afaceri cât și în viețile lor personale.

Cursul NLP Practitioner organizat de Călătorii prin Sunet oferă instrumente specifice pentru a excela în următoarele arii:

 • Devii un comunicator mai eficient, atât pe plan personal cât și pe plan profesional (cu colegii, furnizorii sau clienții);
 • Dobândeşti un mindset flexibil;
 • Îţi îmbunătăţeşti strategia de luare a deciziilor;
 • Atingerea obiectivelor și obținerea performanței într-un timp optim;
 • Îţi îmbunătăţeşti productivitatea și eficiența, fie că eşti angajat, freelancer sau antreprenor;
 • Îţi îmbunătăţeşti abilităţile de influențare (devii un lider mai bun, care-i inspiră pe cei din jur);
 • Îţi însuşeşti abilitatea de recadrare a problemelor și orientarea pe soluții;
 • Dobândeşti capacitatea de modelare a unei abilități într-un anumit domeniu.

De asemenea, punem la dispoziția participanţilor nenumărate ocazii în care pot exersa și practica NLP-ul prin exerciții de grup.

banner-300x300_Practitioner

Traineri

Suportul și coachingul pe tot parcursul cursului sunt asigurate de traineri specializaţi în NLP.

Ina Custură

 • Co-fondator Călătorii prin Sunet;
 • Formări în Programare Neuro-Lingvistică certificate de Asociația Română de NLP, Asociația Europeană de NLP, Asociația Internațională de NLP și Uniunea Americană de NLP;
 • Studii universitare în Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și în Psihologie;
 • Absolventă a cursului “The Future Of Storytelling” în cadrul Universității de Științe Aplicate Postdam din Germania.

Vlad Negrilă

 • Co-fondator Călătorii prin Sunet;
 • Formări în Programare Neuro-Lingvistică certificate de Asociația Română de NLP, Asociația Europeană de NLP și Uniunea Americană de NLP;
 • Licențiat în Automatică și Calculatoare;
 • Trainer acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației;
 • Absolvent al cursului “The Future Of Storytelling” în cadrul Universității de Științe Aplicate Postdam din Germania.

Structura cursului

Programul NLP Practitioner se desfășoară pe parcursul a 6 luni astfel:

Un modul / lună, următoarele fiind stabilite de comun acord între traineri și participanți – modulul se extinde pe parcursul a 3 zile – vineri (18:00 – 21:00), sâmbătă (9:00 – 18:00) și duminică (9:30 – 15:30).

Pe toată perioada formării vei beneficia de suport și coaching și, de asemenea, vei avea acces gratuit la întâlnirile regulate de practică sub supervizare.

La sfârșitul cursului vei primi o diplomă de NLP Practitioner avand certificarea Uniunii Americane de Programare Neuro-Lingvistică semnată de Dr. Steve G. Jones – NLP Master Trainer, fondatorul Uniunii Americane de NLP, Hipnoterapeut clinic și Președinte al „American Alliance of Hypnotists”.

Folosește codul de discout “CPSdamaideparte”  în rubrica de pe site dedicată înscrierii la curs și vei primi un discount de 10%.

Informații suplimentare despre acest curs complet de autocunoaştere şi schimbare comportamentală poți găsi la adresa de e-mail andreea@calatoriiprinsunet.ro, la numărul 0725-012.660 și pe http://nlppractitioner.calatoriiprinsunet.ro/

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.