Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Din 16 octombrie începe o nouă serie Creative Fitness Studio: antrenează-ți mintea pentru idei mai multe și mai bune!

0

Creative Fitness Studio

Antrenează-ți mintea pentru idei mai multe și mai bune.

Din 16 octombrie începem o nouă serie Creative Fitness Studio.

Creative Fitness Studio, este un program intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității în sensul generării de idei pentru cei care caută soluții pentru problemele personale sau profesionale.

Antrenorii noștri, Sandra Ghițescu și Vlad Tăușance sunt cei care vor scăpa participanții de toxinele psihice și de inhibiții. Ei îi vor ghida și inspira să găsească idei pentru diverse situații și să deprindă diverse tehnici și metode de deblocare și generare de idei în timp cât mai scurt. 

 “Creativitatea este abilitatea oricărui individ de a dezvolta idei pentru a rezolva probleme. Credem că este un moment bun ca un număr cât mai mare de oameni să treacă de la discuții despre probleme la gândirea și implementarea unor soluții fezabile, indiferent dacă vorbim despre viață personală sau despre planificarea bugetelor pe următorul an. Programul nostru de dezvoltare orientează participanții în teritoriul acestei schimbări și le oferă instrumente accesibile de rezolvare a problemelor.” sumarizează Sandra Ghiţescu

 

Creative Fitness Studio se adresează tuturor celor care sunt conștienți de rolul creativității în viața lor profesională și personală, precum și în dezvoltarea potențialului lor uman individual. Pot participa profesioniști din orice domeniu, tineri, studenți , șomeri care au nevoie de mai multe idei și de o metodă simplă, structurată prin care să rezolve problemele pe care le întâmpină.

Toate conceptele introduse sunt ilustrate prin exerciții individuale și de grup pe care participanții le pot relua cu ușurință grație unui set de cărți de joc care sintetizează conținutul cursului.

” Am plecat de acolo cu un alt spirit, cu soluții, cu o listă de oameni cu care vreau să construiesc ceva ce-mi doream de mult. E cool – e în joacă dar foarte serios, e greu dar ai ajutor, e aiurea și inconfortabil- dar din fericire alea sunt momentele în care lucrezi singur cu tine și generează idei și speranța! Mulțumesc, sunteți senzațional de mișto!”  – Mădă

De sesiunile anterioare s-au bucurat persoane care activează în MarCom, resurse umane, ONG, logistică, IT, distribuție, educație, cât și studenți și pensionari în căutare de activități inteligente:

 “Creativitatea se antrenează şi acest lucru mă bucură. … Am învăţat noi tehnici de generare de idei  pe care le voi folosi cât de des pot fiindca sunt de-a dreptul folositoare şi dau roade.” Alexandra

Din 16 septembrie începe noua sesiune de antrenamente  care cuprinde 4 întâlniri: două zile de marți și două sâmbete, sâmbătă fiind ziua în care avem și un invitat special. Pe 20 octombrie ne-am dat întâlnire cu Mugur Ciumăgeanu, unul dintre cei mai de succes psihoterapeuți din România, care ne face mereu să ne îndrăgostim de ideile lui.

Programul se desfășoară cu maxim 26 de participanți, iar antrenamentele au loc în sediul FFFF din București, Str. Brezoianu, nr. 4.

Pentru mai multe detalii despre inscriere si program exploraţi pagina de Facebook: www.facebook.com/CreativeFitnessStudio si site-ul ffff.ro

 

Despre Fundaţia Friends For Friends:

Fundația Friends For Friends (FFFF) crede în puterea creativității, în sens mai larg, al inovației. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: Premiile Superscrieri – un concurs de jurnalism narativ care anul acesta e la a doua ediție, Ciorne 2.0 – cum devin ideile realitate, Biblioteca FFFF – peste 1400 de carți utile profesioniștilor implicaţi în industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care explorează cariere de succes, evenimentele de la Caffffe Creativa . Explorează www.ffff.ro pentru mai multe informații.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.