Dezbaterea Publică – Incluziune prin educație non-formală complementară educației formale / 23 martie 2023

0

Joi, 23 martie, între orele 11:00-14:00, vă invităm să luați parte la o dezbatere publică organizată cu ocazia încheierii unei alte generații a Școlii Clubului de Mobilitatea Urbană.

Dezbaterea va avea ca subiect principal rolul educației non-formale, ca parte complementară sistemului educațional formal, în incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.

Sursa: aici.

📍 Evenimentul va avea loc la sediul AMAIS (București, Splaiul Unirii 160 – La Firul Ierbii).
În cadrul evenimentului, vom avea ca invitați speakeri din zona administrației publice, a ONG-urilor și a instituțiilor de învățământ.
Scopul principal al dezbaterii este să creăm context de comunicare, ascultare, interacțiune și colaborare între reprezentanții administrației publice și societatea civilă pentru un sistem educațional axat pe nevoile tuturor persoanelor implicate în procesul de învățare.
🎤 Dezbaterea va fi moderată de Florin Ghindă, trainer și facilitator cu o experiență de mai bine de 20 ani în educarea emoțiilor și gândurilor pozitive. Florin este și fondatorul RomaniaPozitiva.ro, prima platformă de informație, inspirație și educație pozitivă din România.
Principalul obiectiv al Școlii Clubului de Mobilitate Urbană este creșterea nivelului de independență și reducerea fenomenului de (auto)izolare cu care se confruntă nevăzătorii. Împreună extindem comunitatea incluzivă!
✍🏻 Pentru participare, completează formularul de aici: https://tinyurl.com/352h4ny2.

Școala este un proiect AMAIS finanțat prin programul In Stare de Bine susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.