Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DeviceHub.net în parteneriat cu DK Expo vă invită la workshop-ul Internetul Lucrurilor: Studii de Caz Reale și Aplicabilitate în Industrie

0

DeviceHub.net, startup românesc care oferă un serviciu cloud de tipul Platform as a Service (PaaS) pentru dezvoltarea de soluții de Internetul lucrurilor va susține în data de 11 septembrie 2015, între orele 11:30 – 12:30, la Palatul Parlamentului (sala I.C. Brătianu), workshop-ul Internetul Lucrurilor: Studii de Caz Reale și Aplicabilitate în Industrie.

Workshop-ul este gratuit și se adresează tuturor jucătorilor din industria echipamentelor electrice și a automatizărilor sau din domeniile conexe, integratorilor de sistem, instituțiilor publice, precum și dezvoltatorilor interesați să beneficieze de avantajele oferite de adoptarea unor soluții de Internetul lucrurilor la nivel de business sau individual.

DeviceHub.net workshop

Înscrierea la workshop-ul Internetul Lucrurilor: Studii de Caz Reale și Aplicabilitate în Industrie se realizează online, prin completarea formularului disponibil aici.

Pe parcursul workshop-ului vor fi prezentate proiecte concrete de aplicații IoT din diferite industrii realizate de echipa DeviceHub.net (industria producătoare, telecom, agricultură, transport, energie regenerabilă etc.), precum și studii de caz aplicate pe specificul activității participanților în vederea actualizării modelului de business în contextul noilor oportunități oferite de Internetul lucrurilor.

Workshop-ul va avea loc în cadrul expoziției IEAS (International Electric & Automation Show), care își propune să adune cei mai importanți producători, integratori și distribuitori din domenii precum: Energie Inteligentă, Clădiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

Accesul la eveniment se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea în Palatul Parlamentului fiind E1/B3. Pentru mai multe detalii despre IEAS, vizitați website-ul oficial al evenimentului www.ieas.ro .

***
Despre DeviceHub.net

DeviceHub.net este un serviciu de cloud pentru soluții de tipul Internet of Things, care permite utilizatorilor să creeze uşor servicii și proiecte bazate pe IoT. Concret, DeviceHub.net este o platformă IoT care adună date de la diferite dispozitive electronice, le sumarizează şi oferă posibilitatea de a controla în timp real, de la distanţă, echipamentele conectate la aceasta. DeviceHub.net poate fi integrat cu orice tip de hardware şi este special conceput pentru monitorizare inteligentă, gestionarea flotei, industria medicală, automatizarea locuinţelor, pentru producătorii IoT, industria auto, dispozitive wearable etc.

Facebook: https://www.facebook.com/devicehub.net
Twitter: https://twitter.com/devicehubnet

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.