Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Deschidem înscrierile în cursa iernii Băneasa Race – Winter Edition

0

Ne pregătim pentru ultima noastră cursă a sezonului și, istoric, competiția noastră fanion – Băneasa Race – Winter Edition. Vino alături de noi și bucură-te de o nouă porție de alergare trail și, de ce nu, poate chiar și de un traseu cu zăpadă.

Profită de prețurile speciale și fii printre primii înscriși în cursa de alergare trail a iernii – Băneasa Race 2018 – Winter Edition. Înscrierile sunt deja deschise, la www.baneasarace.ro/inscriere.

Fii pregătit de noi concepte și surprize puse în valoare de profesionismul cu care abordăm fiecare concurs și atenția sporita la detalii. Și, de ce nu, fii pregătit și pentru un strat frumos de zăpadă!

Evenimentele noastre au loc, ca și până acum, pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari.

Te invităm la: cros, pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.